• Ny
  En utrolig stærk chilipeber fra Bangladesh.'Naga Morich' regnes for at være blandt verdens stærkeste chilipebre.Planten har kompakt vækst og udvikler ca. 6 cm. lange frugter, der bliver røde ved modenhed.På en styrkeskala fra 0-10 ligger 'Naga Morich' på 10.Dyrkes i drivhus.Frugterne er velegnet til frysning. Mængde : Minimum 50 frø.
 • Ny
  Kraftigvoksende hængende sort, der udvikler massevis af smukke sartrosa blomster.Velegnet til dyrkning i ampler, altankasser, krukker eller bede.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 30 frø.
 • Ny
  Ønsker du det stærkeste af det stærke, har du fundet det rette med denne chili, der befinder sig øverst på scoville skalaen blandt chilier.'Trinidad Scorpion' udvikler 5-7 cm lange orange-røde frugter.På en styrkeskala fra 0-10 ligger 'Trinidad Scorpion' på 12;-)Dyrkes i drivhus.Frugterne er velegnet til frysning. Mængde : Minimum 4 frø.
 • Ny
  Skøn blanding af forskellige kompakte sorter.De halvfyldte blomster har et smukt frynset look. De vil være i nuancer af rød, orange og abrikos.Planterne bliver omkring 50 cm. høje.Ved såning frem til slutningen af maj opnår georginer fuld blomstring samme år.Planternes rodknolde skal graves op i efteråret og overvintres køligt og tørt.Dyrkes på en solrig...
 • Ny
  Spændende mexikansk sort med frugter, der ligner miniature peberfrugter. Frugterne får en flot mørkebrun farve ved modenhed.På en styrkeskala fra 0-10 ligger 'Chilhuacle Negro' på 2.Dyrkes i drivhus.Frugterne er velegnet til tørring og frysning. Mængde : Minimum 5 frø.
 • Ny
  Dette er en såkaldt kabocha squash, der stammer fra Japan.Denne sort udvikler små mørkegrønne frugter, som er smukt dekoreret med grålige striber og pletter.Frugterne har meget velsmagende gyldent frugtkød, og de kan lagres lang tid, hvis de opbevares tørt og køligt.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 5 frø.
 • Nedsat pris!
  Tidligtblomstrende og kompaktvoksende sort, der allerede i marts begynder at blomstre med velduftende gule blomster.Planterne er to- til flerårige. De bliver omkring 25 cm. høje.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 25 frø.
  27,00 DKK 39,00 DKK
 • Nedsat pris!
  Disse briketter består af sammenpresset spagnum. Når de udblødes i vand svulmer de op.Bruges eksempelvis ved såning og stiklingeformering.Diameter : 4 cm. Mængde : 25 stk.
  25,00 DKK 32,00 DKK
 • Nedsat pris!
  En kraftigvoksende hængende sort, der udvikler massevis af lysende violette blomster.Velegnet til dyrkning i ampler, altankasser, krukker eller bede.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 6 frø.
  18,00 DKK 22,00 DKK
 • Nedsat pris!
  En letdyrkelig og blomsterrig sommerblomst med kompakt og busket vækst. Denne frøpose indeholder 2 sorter. Én der udvikler hvide blomster, og én der udvikler dybrøde blomster. Blandingen af de to farver giver en rigtig god effekt i blomsterbedet.Blomsterkarse vil blomstre over en meget lang periode, ja faktisk helt indtil frosten melder sin ankomst i...
  11,50 DKK 13,50 DKK
 • Nedsat pris!
  En iøjefaldende op til 40 cm. høj sommerblomst, der udvikler smukke klarrøde blomster med sorte pletter.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 950 frø.
  10,00 DKK 12,00 DKK
 • Nedsat pris!
  En gammel sort, der udvikler smukke tofarvede(rødviolette og hvide) blomster med vidunderlig duft i maj-juli.Planterne bliver ca. 50 cm. høje.God til afskæring.Dyrkes på en solrig vokseplads.
  9,00 DKK 11,50 DKK