Øvrige

Øvrige 

Der er 4 produkter.

Øvrige

  • En populær drivhusplante, der stammer fra Andesbjergene.Ananaskirsebær udvikler mange gule sødtsmagende frugter, der er dækket af et papirtyndt bæger.Frugterne er gode til gele og marmelade, men kan også spises friske. Mængde : Minimum 80 frø.
  • Spændende grøntsag fra Sydamerika, hvor den har været anvendt i madlavningen i århundreder.Planten er en hurtigvoksende etårig slyngplante, som udvikler op til 10 cm. lange frugter. Frugten minder i smagen om agurk. Unge frugter kan bruges i salater eller wokretter, mens fuldt udviklede frugter kan ovnbages efter de er udhulet og fyldt med eksempelvis...
  • En gammel italiensk grønsag, der udvikler ovale lysegrønne frugter med god mild smag. Frugterne plukkes, når de er ca. 10 cm. lange.Dyrkes på samme måde som almindelige agurker i drivhus. Mængde : Minimum 60 frø.
  • En spændende italiensk grønsag, der udvikler op til 40 cm. lange lysegrønne agurkelignende frugter med god mild smag.Dyrkes på samme måde som almindelige agurker i drivhus. Mængde : Minimum 60 frø.
Viser 1 - 4 af 4 varer