Alpine planter 

Der er 32 produkter.

I denne kategori finder du lavtvoksende planter, der egner sig godt til stenbede. De fleste af planterne er hårdføre og tørketålende. Alpine planter kan også udmærket dyrkes i forgrunden af staudebede eksempelvis som kantplanter.

pr. side
 • En god tæppedannende rølliketype, der kun bliver 20 cm. høj. I juni-juli udvikler denne sort smukke blomsterstande med gule blomster.Planten har uldne, grågrønne blade.God plante til det alpine bed. Er også en god kantplante til staudebedet.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 100 frø.
 • Fin lille tæppedannende plante, der blomstrer med velduftende sartrosa blomster fra april til juni.Planten er flerårig. Den bliver omkring 30 cm. høj.God plante til det alpine bed.Trives på en solrig vokseplads.
 • Ny
  Fin lille tæppedannende staude fra bjergområderne i Sydvesteuropa.Bjergmarkarve udvikler et hav af små renhvide blomster med en diameter på ca. 2 cm. Blomsterne udvikles fra maj til juli.God plante til sandede jorde eller alpine bede.Trives på en solrig vokseplads.
 • Denne stedsegrønne staude fra Portugal minder i udseendet om engelskgræs(Armeria maritima). Armeria latifolia bliver dog højere end engelskgræs, ligesom blomsterne også er større.Blomsterne, der er hvide, sartrosa eller lysviolette, er gode til afskæring. De udvikles i juni-august.Planterne bliver omkring 35 cm. høje.En god hårdfør alpin plante, der vil...
 • En stedsegrøn, tuedannende staude med græslignende grågrønne blade.I maj-juli udvikler engelskgræs massevis af smukke lysviolette blomsterstande på ca. 20 cm. lange blomsterstængler.En god hårdfør alpin plante, der vil trives i en sandet jord eller i stenbedet. Foretrækker en solrig placering.
 • Ny
  Populær flerårig plante med pudedannende vækst.Denne sort udvikler et hav af blå blomster i april-maj.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 110 frø.
 • Populær flerårig plante med pudedannende vækst.Blåpude udvikler allerede i april-maj et hav af blomster i lilla nuancer.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 150 frø.
 • Populær flerårig plante med pudedannende vækst. Denne sort udvikler allerede i april-maj et hav af blomster i rødlige nuancer.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 200 frø.
 • En flerårig tæppedannede plante, der bliver ca. 25 cm. høj.Fra juli til september udvikler karpaterklokke et væld af store klokkeformede blå blomster.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 1500 frø.
Viser 1 - 9 af 32 varer