Evighedsblomster 

Der er 21 produkter.

Planterne i denne kategori udvikler blomster, der er specielt velegnet til tørring. Blomsterne vil i de fleste tilfælde bevare farven efter tørring, så det er muligt at lave nogle smukke farvestrålende buketter af blomsterne, som vil holde i årevis.
Blomsterne kan naturligvis også klippes...

Mere
pr. side
  • Etårig rosetplante fra Australien med sølvgrå blade. Trommestik udvikler kuglerunde gule blomsterstande i toppen af ca. 75 cm. høje stængler. Disse er meget velegnede til afskæring, og de kan bruges både friske og tørrede.Dyrkes på en varm, solrig vokseplads. Mængde : Minimum 100 frø.
  • En ca. 60 cm. høj sommerblomst med busket vækst.Kugleamarant udvikler runde blomsterstande. Disse er i blandede farver.Velegnet til afskæring og tørring. Blomster til tørring afskæres, når de er fuldt udsprungne.Dyrkes i bed eller krukke på en varm, solrig vokseplads. Mængde : Minimum 150 frø.
  • Rosetdannende staude, der udvikler skærme med massevis af små hvide eller lyseblå blomster i juli-september.Blomsterskærmene er rigtig gode til afskæring og tørring.Planten bliver omkring 50 cm. høj.Dyrkes på en solrig vokseplads.
  • En blomsterrig op til 90 cm. høj sommerblomst. Plantens blomster er meget anvendelige til tørring. Blomsterne skæres af umiddelbart før og under åbningen. Blandede farver.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 1000 frø.
  • En god blanding af forskellige lave sorter, der bliver op til 40 cm. høje.Planterne udvikler farvestrålende blomster, der afgiver en dejlig duft på solrige dage. Blomsterne er meget anvendelige til tørring. De skæres af, inden de har åbnet sig helt.Planterne er etårige.Trives på en solrig vokseplads.
  • Etårig australsk plante med opret vækst og grågrønt løv. Disse planter udvikler papiragtige blomster, der er meget velegnede til tørring. Blomsterne er i blandede farver.Planterne bliver ca. 50 cm. høje.Dyrkes på en varm, solrig vokseplads.
  • Denne etårige plante stammer fra Australien.Den bliver omkring 40 cm. høj og udvikler skærme med massevis af gule blomster, der er rigtig gode til afskæring og tørring.Trives på en varm, solrig vokseplads.
  • En ca. 60 cm. høj etårig plante med kraftige, stive stængler og smukke blå blomsterstande.Hindebæger er meget anvendelig til tørring. Blomster til tørring afskæres, når de er fuldt udsprungne.Foretrækker en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 120 frø.
  • Disse etårige planter har kraftige, stive stængler og smukke blomsterstande i blandede farver.Planterne bliver omkring 60 cm. høje.Hindebæger er meget anvendelig til tørring. Blomster til tørring afskæres, når de er fuldt udsprungne.Foretrækker en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 30 frø.
Viser 1 - 9 af 21 varer