Grøngødning 

Der er 4 produkter.

Grøngødning er en betegnelse for planter, der dyrkes for at tilføre jorden gødning, mindske udvaskning, hæmme ukrudtvækst samt forbedre jordstrukturen. Grøngødningsplanter er ofte planter med kort udviklingstid og et stort rodnet, der kan løsne jorden. Nogle af planterne(bælgplanter) kan...

Mere
  • En etårig op til 80 cm. høj plante, der udvikler blomsterstande med små hvide/sartrosa blomster.Boghvede er en god efterafgrøde, der hurtigt vokser op og skygger for ukrudtet.Boghvede er endvidere en god insektplante. Udsædsmængde : 4-6 gram pr. m² Portionsmængde : 100 gram.
  • En ca. 75 cm. høj etårig grøngødningsplante, der udvikler smukke lyseblå blomsterstande.Honningurt er en god efterafgrøde, der hurtigt vokser op og skygger for ukrudtet.Planten er også en rigtig god insektplante, der blandt andet tiltrækker svirrefluer og humlebier. Udsædsmængde : 1-1,5 gram pr. m²   Portionsmængde : 50 gram.
  • En et-årig op til 70 cm. høj bælgplante, der udvikler smukke dybrøde blomster.Blodkløver er god som efterafgrøde i køkkenhaven. Her skygger den for ukrudtet, ligesom den også indsamler kvælstof fra luften.Blodkløver er ligeledes en god insektplante, der specielt er elsket af humlebier. Udsædsmængde : 1,5-2 gram pr. m²   Portionsmængde : 50 gram.
  • En op til 50 cm. høj etårig grøngødningsplante, der udvikler massevis af små sartrosa blomster med dejlig duft.Perserkløver er god som efterafgrøde i køkkenhaven, hvor den både vil skygge for ukrudtet, samtidig med den indsamler kvælstof fra luften. Den kan også udmærket sås mellem køkkenhavens rækker af grønsager for at hindre ukrudtet i at spire frem her.
Viser 1 - 4 af 4 varer