Øvrige 

Der er 35 produkter.

Øvrige

Her finder du et godt udvalg af forskellige grøntsagsfrø.

pr. side
  • Selvom jordnøddeplanten er en varmekrævende plante, er det faktisk muligt at fremdyrke jordnødder i Danmark. De skal blot dyrkes på en varm solrig vokseplads og gerne på en let jord. De kan også med fordel dyrkes i krukker.Jordnøddeplanten får gule ærteblomster. Efter bestøvning udvikles bælge, der sendes ned under jordoverfladen, hvor jordnødderne...
  • En gammel og meget udbredt sort med runde grønne blomsterknopper.Artiskokkens blomsterknop bruges i madlavningen og regnes for en stor delikatesse.Planten er flerårig, men kræver dog vinterdækning.Dyrkes på en varm, solrig vokseplads. Mængde : Minimum 50 frø.
  • 'Istar F1' er en hurtigvoksende og tidlig hybrid-sort, der udvikler store ensartede runde blomsterknopper. Disse udvikles allerede i planternes første leveår.Blomsterknopperne bruges i madlavningen og regnes for en stor delikatesse.Planten er flerårig, men kræver dog vinterdækning.Dyrkes på en varm, solrig vokseplads. Mængde : Minimum 30 frø.
  • En stor, smuk tidsellignende plante. Artiskokkens blomsterknop bruges i madlavningen og regnes for en stor delikatesse. Planten er flerårig, men kræver dog vinterdækning.Denne sort udvikler violetfarvede blomsterknopper.Dyrkes på en varm, solrig vokseplads. Mængde : Minimum 30 frø.
  • En stor, smuk tidsellignende plante. Artiskokkens blomsterknop bruges i madlavningen og regnes for en stor delikatesse. Planten er flerårig, men kræver dog vinterdækning.Denne sort udvikler ovale violetfarvede blomsterknopper.Dyrkes på en varm, solrig vokseplads. Mængde : Minimum 20 frø.
  • En god sort, der år efter år udvikler sprøde spiselige skud i forårsmånederne. Skuddene høstes, når de er ca. 10-15 cm. lange.Man kan høste grønne asparges fra planternes 3. leveår. Denne sort kan også bruges til fremdyrkning af hvide asparges, der jo regnes for at være en rigtig delikatessegrøntsag...
  • En spændende etårig sukkulent fra Sydafrika med glinsende tykke blade.Plantens sprøde, spiselige blade er rigtig gode i salatskålen.Dyrkes på en varm, solrig vokseplads. Mængde: Minimum 300 frø.
  • Denne frøblanding giver jordbærplanter med små velsmagende røde eller cremehvide frugter. Disse udvikles gennem hele vækstsæsonen. Planterne udsender ikke udløbere, så de er nemme at holde styr på i køkkenhaven. De kan eventuelt også bruges som kantplanter i prydhaven, hvor både blomster og bær vil pynte. De kan naturligvis også dyrkes i krukker. Mængde :...
  • Denne sort udvikler middelstore velsmagende røde frugter gennem hele vækstsæsonen. 'Regina' udsender ikke udløbere, så den er nem at holde styr på i køkkenhaven. Den kan eventuelt også bruges som kantplante i prydhaven, hvor de hvide blomster og bær også vil pynte. Den kan naturligvis også dyrkes i krukker.
Viser 1 - 9 af 35 varer