Græskar 

Der er 6 produkter.

Græskar

I denne kategori finder du et udvalg af græskar-sorter.
Græskar er varmeelskende planter, der vil trives et sted i haven, hvor der er masser af sol. Disse planter er hurtigvoksende med rankende vækst, så de kommer til at fylde en del i løbet af sommeren.
Græskarfrugterne egner sig...

Mere
  • Denne østeuropæiske spagettigræskar-sort har kompakt busket vækst, så den er velegnet til dyrkning i mindre haver.Planterne udvikler aflange gyldne frugter med frugtkød, der ligner spagetti. Græskarrene kan tilberedes på følgende måde : Prik græskaret flere gange med en gaffel og bag det herefter i ovnen i ca. 1 time ved 190º. Lad det afkøle lidt. Del så...
  • En spændende rankende græskarsort, der udvikler gullige frugter med frugtkød, der ligner spagetti. Græskarrene kan tilberedes på følgende måde : Prik græskaret flere gange med en gaffel og bag det herefter i ovnen i ca. 1 time ved 190º. Lad det afkøle lidt. Del så græskarret og fjern kernerne. Herefter kan det spagettilignende frugtkød skrabes ud med en...
  • Denne pakning indeholder frø af 6 forskellige græskar/vintersquash sorter. Frøene ligger i hver sin pose.I pakningen finder du :- Vintersquash 'Butternut F1'- Halloweengræskar 'Jack O' Lantern'- Vintersquash 'Rolet'- Vintersquash 'Sweet Dumpling'- Vintersquash 'Table Queen'- Pyntegræskar 'Turk's Turban'Planterne har alle rankende vækst.
  • Denne sort udvikler små orange græskar med en diameter på 12-15 cm. Mængde : Minimum 10 frø.
  • En meget spændende sort, der udvikler små hvide græskar med en diameter på kun 10 cm. Mængde : Minimum 15 frø.
  • En god sort med rankende vækst. 'Connecticut field' udvikler orange græskar med en vægt på op til 11 kg. Mængde : Minimum 8 frø.
Viser 1 - 6 af 6 varer