Øvrige

Øvrige 

Der er 26 produkter.

Øvrige

pr. side
 • Længeblomstrende flerårig potteplante, der udvikler store farvestrålende blomster med en diameter på op til 8 cm. Blomsterne er i blandede farver.Klokketræ placeres på en varm, solrig vokseplads udendørs i sommerhalvåret. Den overvintres et lyst sted indendørs ved temperaturer omkring 15 grader. Mængde : Minimum 25 frø.
 • En populær udendørs potteplante, der i løbet af sommeren udvikler store smukke blomsterstande med hvide blomster på op til 80 cm lange stængler.Skærmlilje skal overvintres frostfrit. Mængde : Minimum 12 frø.
 • En populær udendørs potteplante, der i løbet af sommeren udvikler store smukke blomsterstande med blå blomster på op til 1 meter høje stængler.Skærmlilje skal overvintres frostfrit. Mængde : Minimum 12 frø.
 • Spændende plante fra Kina med gladiolus-lignende løv og orange blomster, der er smukt dekoreret med rødlige pletter.Leopardblomst dyrkes bedst i krukker, der kan stå udendørs i sommerhalvåret. I vinterhalvåret opbevares de et lyst, køligt sted indendørs.Planten bliver ca. 90 cm. høj.
 • En spændende eksotisk udseende plante fra Sydamerika.Denne frøpose indeholder en blanding af forskellige sorter.Planterne bliver omkring 120 cm. høje og kan dyrkes både i krukker og i havens bede...
 • Det er fra denne plante, man får de kapers, der kan købes syltede på glas. Det er nærmere bestemt plantens blomsterknopper, som syltes.Planten er en lille flerårig busk med nedliggende vækst. Den har ovale, grågrønne blade og smukke hvide eller sartrosa blomster.Under vore himmelstrøg dyrkes kapersplanten i krukker, der om sommeren kan stilles udendørs på...
 • Ny
  En kompaktvoksende kaffe-sort, der egner sig godt til dyrkning i krukker.Kaffeplanten vil efter ca. 3 år begynde at udvikle duftende hvide blomster, der efterfølges af de røde bær, som indeholder kaffebønnerne.Kaffeplanten kan udmærket stå udendørs i de varme sommermåneder. I de øvrige måneder foretrækker den en lys vokseplads indendørs. Mængde : Minimum...
 • En hurtigvoksende palmelignende plante, der hurtigt vil vokse sig stor under vore himmelstrøg. Planten tåler let frost, men den skal dog flyttes ind om vinteren og overvintres lyst og nogenlunde frostfrit. Mængde : Minimum 25 frø.
 • En meget dekorativ udgave af Cordyline australis med smukke vinrøde blade. Mængde : Minimum 20 frø.
Viser 1 - 9 af 26 varer