Solhat

Solhat 

Der er 6 produkter.

Solhat

Solhat er populære stauder og med god grund.
Disse planter blomstrer over en lang periode med store smukke kurvblomster. Blomsterne er højt elsket af bier og sommerfugle, så disse planter er med til at skabe masser af liv i haven. Blomsterne er også utrolig gode til afskæring.

  • Denne frøpose indeholder en god blanding af forskellige solhat arter og sorter.Disse rigtblomstrende stauder er rigtig gode til afskæring, og de er elsket af sommerfugle og humlebier.Planterne foretrækker en solrig placering. Mængde : Minimum 120 frø.
  • Flerårig solhat-art fra det østlige USA med lange smalle blade og smukke sartrosa blomster på stive stængler. Blomsterne udvikles fra juli og frem til efteråret.Planterne bliver omkring 90 cm. høje. Rigtig god til afskæring.Tiltrækker sommerfugle og humlebier.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 50 frø.
  • Denne flerårige solhat-art har lange smalle blade og smukke gule blomster på stive stængler. Blomsterne udvikles fra juli og frem til efteråret.Planterne bliver omkring 90 cm. høje. Rigtig god til afskæring.Tiltrækker sommerfugle og humlebier.Dyrkes på en solrig vokseplads. Længde : Minimum 20 frø.
  • En uundværdlig staude, der bliver op til 1 meter høj. Fra juli og frem til efteråret udvikler denne sort meget smukke renhvide kurvblomster på stive stængler. Rigtig god til afskæring.Tiltrækker sommerfugle og humlebier.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 50 frø.
  • En god staude, der bliver op til 80 cm. høj. Fra juli og frem til efteråret udvikler purpur solhat smukke rosarøde kurvblomster på stive stængler. Rigtig god til afskæring.Tiltrækker sommerfugle og humlebier.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 60 frø.
  • En god rigtblomstrende ca. 1 meter høj to- til flerårig plante fra Nordamerika.Fra juni og frem til efteråret udvikler denne plante massevis af gule kurvblomster med sort midte.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 50 frø.
Viser 1 - 6 af 6 varer