Salvie 

Der er 11 produkter.

Salvie

Der findes flere forskellige typer salvie, der kan dyrkes som sommerblomster her i landet. Fælles for dem er, at de er meget blomsterrige, og at de er elsket af havens sommerfugle og bier. De bringer derfor både kulør og masser af liv til haven.
Salvie kan dyrkes i både krukke og bed.

Mere
pr. side
  • En iøjefaldende op til 50 cm. høj sommerblomst, der udvikler smukke blomster, som er tofarvet lysorange og hvid. Blomsterne udvikles uafbrudt gennem hele sommeren, frem til frosten melder sin ankomst i efteråret.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 30 frø.
  • Et utrolig god op til 50 cm. høj sommerblomst, der udvikler smukke klarrøde blomster. Blomsterne udvikles uafbrudt gennem hele sommeren, frem til frosten melder sin ankomst i efteråret.En meget iøjefaldende sommerblomst.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 30 frø.
  • En god rigtblomstrende sommerblomst, der bliver op til 60 cm. høj. Denne sort udvikler smukke sølvgrå blomsterstande med himmelblå læbeblomster gennem hele sommeren.Dyrkes på en solrig vokseplads enten i krukke eller bed. Mængde : Minimum 100 frø.
  • Sydafrikansk salvie-art, der udvikler massevis af rørformede, lysviolette blomster.Planten bliver omkring 45 cm. høj. Den er flerårig men dyrkes under vore himmelstrøg kun som en etårig sommerblomst. Hvis den dyrkes i krukke vil den dog kunne overvintres et lyst, frostfrit sted.Dyrkes på en solrig vokseplads.
  • Denne sort udvikler smukke sartrosa blomsterstande.Planterne bliver ca. 30 cm. høje.Pragtsalvie er gode kantplanter til blomsterbedet. De er også rigtig gode i krukker.Foretrækker en lun, solrig vokseplads.
  • Spændende sort, der udvikler smukke lilla blomsterstande.Planterne bliver ca. 30 cm. høje.Pragtsalvie er gode kantplanter til blomsterbedet. De er også rigtig gode i krukker.Foretrækker en lun, solrig vokseplads.
  • Yndefuld sort, der udvikler smukke renhvide blomsterstande.Planterne bliver ca. 30 cm. høje.Pragtsalvie er gode kantplanter til blomsterbedet. De er også rigtig gode i krukker.Foretrækker en lun, solrig vokseplads.
  • Meget iøjefaldende sort, der udvikler smukke blomsterstande, som er tofarvede røde og hvide. Denne farvekombination giver en rigtig god effekt.Planterne bliver ca. 30 cm. høje.Pragtsalvie er gode kantplanter til blomsterbedet. De er også rigtig gode i krukker.Foretrækker en lun, solrig vokseplads.
  • God blanding af forskellige sorter.Disse planter udvikler små læbeblomster og smukt farvede højblade i toppen af stænglerne.God til afskæring og tørring. Højbladene bevarer farven efter tørring.Planterne bliver omkring 60 cm. høje.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 300 frø.
Viser 1 - 9 af 11 varer