Løvemund 

Der er 12 produkter.

Løvemund

Løvemund er flerårige planter, der dyrkes som etårige sommerblomster under vore himmelstrøg.
Disse rigtblomstrende planter udvikler smukke farvestrålende maskeblomster på lange blomsteraks. Blomsterne åbner sig, hvis man forsigtigt trykker på begge sider af blomsten. Det har nogen af os...

Mere
pr. side
  • Meget yndig ca. 60 cm. høj sort med god forgrenet vækst.'Appleblossom' udvikler smukke blomsterstande med store sartrosa maskeblomster over en lang periode.God til afskæring.Løvemund er flerårig, men den anvendes som regel kun som en etårig sommerblomst under vore himmelstrøg.Trives på en solrig vokseplads.
  • Denne sortsblanding udvikler to-farvede maskeblomster i blandede farver.Planterne bliver ca. 45 cm. høje.Løvemund er flerårig, men den dyrkes som regel kun som en etårig sommerblomst under vore himmelstrøg.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 750 frø.
  • Denne nye hollandske sort udvikler to-farvede (rødviolette og hvide) maskeblomster.Planterne bliver omkring 60 cm. høje.Løvemund er flerårig, men den dyrkes som regel kun som en etårig sommerblomst under vore himmelstrøg.Trives på en solrig vokseplads.
  • Disse planter udvikler store maskeblomster, som er smukt dekoreret med stænk og pletter. Blomsterne er i blandede farver.Planterne bliver omkring 50 cm. høje.Løvemund er flerårig, men den dyrkes som regel kun som en etårig sommerblomst under vore himmelstrøg.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 80 frø.
  • Iøjefaldende sort, der udvikler nærmest glødende orangerøde/gule maskeblomster.Planterne bliver omkring 45 cm. høje.Løvemund er flerårig, men den dyrkes som regel kun som en etårig sommerblomst under vore himmelstrøg.Vil trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 750 frø.
  • Denne sort udvikler store orange/gule maskeblomster.Planterne bliver omkring 80 cm. høje.God til afskæring.Løvemund er flerårig, men den dyrkes som regel kun som en etårig sommerblomst under vore himmelstrøg.Trives på en solrig vokseplads.
  • En ca. 80 cm. høj plante med forgrenet vækst.Høj løvemund udvikler lange blomsterstande med smukke maskeblomster over en lang periode. Blomsterne er i blandede farver.Løvemund er flerårig, men den anvendes som regel kun som en etårig sommerblomst under vore himmelstrøg.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 800 frø.
  • En iøjefaldende op til 45 cm. høj sommerblomst med bronzefarvet løv.'Black Prince' udvikler store dybrøde, fløjlsagtige maskeblomster.Løvemund er flerårig, men den dyrkes som regel kun som en etårig sommerblomst under vore himmelstrøg.Trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 700 frø.
  • Spændende gammel sort, der er mere end hundrede år gammel.'Night and day' udvikler to-farvede(dybrøde og hvide), fløjlsagtige maskeblomster.De ca. 45 cm. høje planter har smukt bronzefarvet løv.Løvemund er flerårig, men den dyrkes som regel kun som en etårig sommerblomst under vore himmelstrøg.Trives på en solrig vokseplads.
Viser 1 - 9 af 12 varer