Primula

Primula 

Der er 8 produkter.

Primula

I denne kategori finder du forskellige primula-arter.
Primula er for det meste lavtvoksende, tidligtblomstrende stauder, som virkelig kan sætte kulør på haven i foråret. Blomsterne har også tit en dejlig duft.
De fleste primula foretrækker en fugtig jord.

  • Populær primula-type, der udvikler ca. 50 cm. høje blomsterstængler med kranse af blomster fordelt op ad stænglerne.Blomsterne udvikles i april-maj og er i blandede farver.Dyrkes på en halvskygget eller solrig vokseplads.
  • En populær tidligtblomstrende ca. 30 cm. høj staude fra Himalaya.I april-maj udvikler kugleprimula smukke kuglerunde blomsterstande i blandede farver.Dyrkes på en halvskygget eller solrig vokseplads. Mængde : Minimum 250 frø.
  • Spændende primula-art fra Tibet med store hjerteformede blade.Fra juni til august udvikler kæmpeprimula blomsterstande med velduftende, nedadhængende blomster i toppen af helt op til 90 cm. høje stængler. Blomsterne er i blandede farver.God til afskæring.Dyrkes på en halvskygget, våd vokseplads. Mængde : Minimum 25 frø.
  • Spændende primula-art fra Tibet med store hjerteformede blade.Fra juni til august udvikler kæmpeprimula blomsterstande med velduftende, nedadhængende, gule blomster i toppen af helt op til 120 cm. høje stængler.God til afskæring.Dyrkes på en halvskygget, våd vokseplads. Mængde : Minimum 90 frø.
  • Disse flerårige planter er helt uundværlige i haven. Haveprimula bliver op til 30 cm. høj og blomstrer tidligt på året. Allerede i løbet af april fremkommer de duftende blomster.Blomsterne er i blandede farver. Haveprimula vil trives på en solrig eller halvskygget vokseplads. Mængde : Minimum 50 frø.
  • En op til 40 cm. høj primula-art, der udvikler smukke kegleformede blomsterstande med violette orkidelignende blomster i juni-juli.Vil trives på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 50 frø.
  • En ca. 20 cm. høj flerårig plante, der har været dyrket som haveplante i England helt siden slutningen af 1700-tallet.Denne primulatype udvikler næsten sorte blomster med gul midte og kant i april-maj.Dyrkes på en solrig eller halvskygget og gerne lidt fugtig vokseplads i haven...
  • Velkendt, tidligtblomstrende staude med læderagtige blade.I april-maj udvikler planterne velduftende tofarvede blomster i blandede nuancer.Haveaurikel har været dyrket som haveplante i flere hundrede år.Dyrkes på en halvskygget eller solrig vokseplads.
Viser 1 - 8 af 8 varer