Solhat 

Der er 8 produkter.

Solhat

Disse etårige solhat typer er kendetegnet ved at være utrolig længeblomstrende. Blomsterne er elsket af bier og sommerfugle, og så er de fantastiske til afskæring. 

 • Denne spændende sort udvikler massevis af store tofarvede blomster, der er dybrøde og gule. Blomsterne er rigtig gode til afskæring.Planterne er etårige. De bliver omkring 75 cm. høje.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 500 frø.
 • Denne skønne sort udvikler massevis af store fyldte og halvfyldte gyldne blomster. Blomsterne er rigtig gode til afskæring.Planterne er etårige. De bliver omkring 60 cm. høje.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 500 frø.
 • En rigtig god rigtblomstrende sommerblomst, der bliver op til 70 cm. høj. Denne sort udvikler et hav af store gyldengule blomster med grøn midte. Velegnet til afskæring.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 50 frø.
 • En rigtig god rigtblomstrende sommerblomst, der bliver op til 60 cm. høj. Denne sort udvikler et hav af store gyldne blomster. Velegnet til afskæring.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 500 frø.
 • Ny
  Rigtig god kompaktvoksende sort, der bliver ca. 50 cm. høj.'Maya' udvikler store fyldte gule blomster med en diameter på op til 12 cm. Blomsterne udvikles uafbrudt gennem hele sommeren og frem til frosten melder sin ankomst i efteråret.Planternes kompakte vækst gør dem velegnede som kantplanter, ligesom de også er meget velegnede til dyrkning i krukker...
 • God blanding af forskellige sorter.Planterne bliver omkring 1 meter høje, så de egner sig godt til afskæring.Dyrkes på en solrig vokseplads.
 • Ny
  God rigtblomstrende sort med store orange blomster med gul kant. Planterne er etårige. De bliver omkring 80 cm. høje.God til afskæring.Dyrkes på en solrig vokseplads.'Prairie Sun' er blevet tildelt guldmedalje af Fleuroselect i 2003.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 15 frø.
 • Denne frøpose indeholder frø af forskellige kompaktvoksende sorter.Planterne udvikler store blomster i gule, orange, røde og rødbrune nuancer. Blomsterne udvikles uafbrudt gennem hele sommeren frem til frosten melder sin ankomst i efteråret.Planterne bliver omkring 60 cm. høje.Velegnet til afskæring.Dyrkes på en solrig vokseplads. Mængde : Minimum 45 frø.
Viser 1 - 8 af 8 varer