Rovmider mod spindemider, 500 stk.

204,00 DKK

Spindrovmiden(Phytoseiulus persimilis) anvendes til bekæmpelse af væksthusspindemiden, Tetranychus urticae i drivhus f.eks på agurk, tomat, peber og potteplanter og på friland f.eks på jordbær.
Rovmiden kan også anvendes til bekæmpelse af beslægtede spindemidearter, f.eks. Tetranychus cinnnabarinus...

Antal

 

 

 

Den voksne rovmide er rød og ca. 0,3 cm. lang. Ungdomsstadierne er hvidlige/klare ligesom æggene. Jo ældre de bliver, jo mere røde bliver de.
Rovmiden lever udelukkende af spindemider. Både voksne og ungdomsstadier æder spindemider. 
Rovmiden gennemfører sin udvikling fra æg til voksen på ca. 1 uge ved 25 grader.
Den voksne hun er i stand til at lægge ca. 50 æg i løbet af en til to uger.
Rovmiderne er meget aktive i deres byttesøgning, og løber rundt på planterne for at finde spindemider. De er også i stand til at lugte sig frem til spindemiderne.

Anvendelse :
Det er en stor fordel for bekæmpelsen, hvis spindemideangrebet opdages i tide, og et tilstrækkeligt antal rovmider sættes ud på planterne. Hvis der allerede er for mange spindemider, dvs. der er spind og gule blade, må det anbefales at fjerne de værst angrebne plantedele, og eventuelt behandle med insektsæbe et til to døgn før rovmiderne udsættes.

Temperaturen skal helst være over 20 grader i minimum 8-12 timer af dagen, og ved 25 grader kan opnås en meget vellykket bekæmpelse. Høj luftfugtighed(over 60%) fremmer rovmidernes formering. Rigelig vanding eller vandforstøvning en til to gange om dagen, mens bekæmpelsen står på, er derfor en fordel.

Rovmiderne fordeles så godt som muligt på de angrebne steder, og der drysses også rovmider ud på ikke angrebne planter.

Vær opmærksom på, at der senere på sæsonen kan komme spindemider igen, fordi rovmiderne æder hinanden og vandrer bort, når spindemiderne er spist op.

Antal : 500 stk.(Til ca. 10 kvm.)

Denne vare sendes til dig direkte fra producenten.