

Lav selv dine egne vitaminrige bønnespirer.
Kom 1-2 spiseskefulde bønnefrø i et syltetøjsglas. Hæld vand i glasset og lad frøene stå i ca. 6 timer ved stuetemperatur. Skyl frøene og hæld vandet fra.
Stil frøene til spiring et mørkt sted ved temperaturer omkring 15-20 grader. 2 gange dagligt skylles frøene...
Efter 4-5 dage er spirerne 3-5 cm. lange, og de er så klar til brug. De kan blandt andet anvendes i salater og sammenkogte retter.
Færdigspirede bønnespirer kan opbevares i køleskabet i et par dage.
Bønnespirer er rige på A, B, C og E vitaminer og forskellige mineraler.
Portionsmængde : 30 gram.
Såning : Dyrkes indendørs året rundt.
Lav selv dine egne vitaminrige bønnespirer.
Kom 1-2 spiseskefulde bønnefrø i et syltetøjsglas. Hæld vand i glasset og lad frøene stå i ca. 6 timer ved stuetemperatur. Skyl frøene og hæld vandet fra.
Stil frøene til spiring et mørkt sted ved temperaturer omkring 15-20 grader. 2 gange dagligt skylles frøene...