

En gammel kinesisk salattype, hvorfra det hovedsageligt er den kødfulde stængel, man bruger. Denne sort udvikler en rødlig stængel.
Stænglen høstes, når den har en diameter på omkring 4-5 cm. og er omkring 20-25 cm lang. Den skrælles og kan så bruges rå i salater. Den kan også koges let. Stænglen er desuden god i wokretter, supper m.m.
Plantens blade kan naturligvis også bruges som salat...
Aspargessalat bliver op til 50 cm. høj.
Såning : Sås direkte på voksestedet fra april til juli.
En gammel kinesisk salattype, hvorfra det hovedsageligt er den kødfulde stængel, man bruger. Denne sort udvikler en rødlig stængel.
Stænglen høstes, når den har en diameter på omkring 4-5 cm. og er omkring 20-25 cm lang. Den skrælles og kan så bruges rå i salater. Den kan også koges let. Stænglen er desuden god i wokretter, supper m.m.
Plantens blade kan naturligvis også bruges som salat...